Kontakt oss


image

Anine Kristensen, Personalansvarlig

Anine er eventyrlysten og livlig, men verdsetter en god balanse mellom Netflix og fysisk aktivitet! Tropiske vibes, sol og en Moscow Mule når årstiden tillater det er en høy prioritet! Når det kommer til jobb legger hun sjelen i å finne den optimale matchen mellom kunde og kandidat. Anine har den gode samtalen i fokus!

988 82 580
anine.kristensen@www.fremtiden.no

Kontakt meg Tilbake

Ta kontakt med oss for rekruttering i Oslo og omegn

Fremtiden er et rekrutteringsselskap i Oslo som tror på kraften av langsiktige relasjoner. Gjennom stor tilstedeværelse og med et arbeidsklima uten prestisje, hjelper vi deg med rekruttering innen områder som: IT/Teknikk, Økonomi, Kontor/Salg og Lager/Industri. Som din samarbeidspartner hjelper vi deg gjennom hele rekrutteringsprosessen, fra behovsanalyse til kandidatutvelgelse og videre oppfølging. Vi jobber aktivt for å oppnå en arbeidsplass der likestilling er en selvfølge, og har alltid fokus på å finne rett person med den rette kompetansen uavhengig av kjønn eller bakgrunn.

image

Få hjelp av oss som rekrutteringsfirma

I vakre omgivelser langs med Akerselva ligger vårt hovedkontor i Nydalen, Oslo. Velkommen til Nydalsveien 38, så byr vi på en kopp kaffe og forteller deg mer om oss som rekrutteringsfirma. Sør-Norge er vår hjemmebane, og du er velkommen til å ta kontakt med oss dersom du vil ha hjelp med å finne din neste drømmejobb eller medarbeider.

image

Gjennom å velge Fremtiden som rekrutteringspartner får du ta del av:

  • Et autorisert rekrutteringsfirma i Oslo med innovasjon og utvikling som sitt DNA
  • Vårt mål er å gjøre en forskjell gjennom å hjelpe mennesker med å finne rett jobb og rett kollega.
  • Vi finnes for at alle som stiller klokken en søndagskveld, skal føle…. ”Endelig mandag!”
  • Med kunnskap og nysgjerrighet flytter vi grenset og søker stadig nye veier for at alle skal våge og få energi til å ta neste steg mot sin drømmejobb 
image

Rekrutteringsfirma i Norge

Fremtiden i Norge AS så dagens lys i 2018, og er en del av Framtiden Group som ble etablert i Sverige i 2004. Vi hjelper foretak med rekruttering i hele Sør-Norge, med kontor i Oslo og flere byer under etablering. Vi hjelper i snitt 200 personer til nye muligheter hvert år, der våre kunder er våre største oppdragsgivere. 

image

Likestilling på Fremtiden

Fremtiden jobber kontinuerlig med å være en arbeidsgiver som tenker likestilling, der arbeidssøkerens kompetanse står i fokus. Gjennom vårt medlemskap i NHO service & handel jobber vi proaktivt med å finne – og håndtere risikoer, samt etterfølge likebehandlingsprinsippet. Bedømmingen av faktorer som påvirker lønn, skal alltid skje på så objektive grunner som mulig, og garantert fri for diskriminering.

Kontakt oss

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt oss

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.