Nysgjerrig på ny jobb?


Her lærer du deg mer om hvordan vi på Fremtiden kan hjelpe deg som søker ny jobb.

Finn jobben via Fremtiden

Vi har lang erfaring av å hjelpe mennesker med å finne riktig arbeidsplass. Vi kan hjelpe deg som søker jobb eller vil ta neste steg i din karriere. Du kan også skape en profil og registrere din CV for å få jobbtips og overvåking av visse stillinger.

Vår prosess – for deg som søker jobb

1. Søk jobb

I vår jobbportal finner du ledige stillinger akkurat nå. Søk direkte eller skap en innlogging til vår kandidatportal for å kunne benytte deg av «enkel søknad» funksjonen. Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med GDPR.

2. Søk

Last opp din søknad på vår jobbportal og vedlegg din CV. Vil du ha hjelp med å utforme din CV, kan du laste ned vår CV -mal som du finner her.

3. Intervju & coaching

En rekrutterer kontakter deg for et kort telefonintervju. Går du videre, er neste steg et oppfølgingsintervju på vårt kontor eller digitalt. Hvis du blir utvalgt, presenteres du for firmaet og rekrutterer hjelper deg med coaching før møtet.

4. Intervju hos firmaet

Sammen med din rekrutterer møter du firmaet som søker personale. Her får du en presentasjon av jobben, firmaets verdier, samt presentere deg selv og din kompetanse.

5. Beslutning

Etter intervjuet får du beskjed fra din rekrutterer om utfallet eller neste steg i prosessen. Ja, nei eller en ny treff med kunden. Skulle du ikke få akkurat denne jobben, har vi mange andre jobbmuligheter å søke på.

Hjelpemidler for deg som søker jobb

Å være på jobbjakt kan være både spennende og energikrevende. Her følger noen tips og hjelpemidler for å gjøre reisen enklere.

image

Skap en profil

Vi kan hjelpe deg med å få varsel når en ledig stilling matcher din CV og dine interesser. Klikk nedenfor for å skape en profil, der du angir dine preferanser og innstillinger for søkeord.

Skap profil
image

Tips til intervjuet

Før et intervju er det viktig at du forbereder deg. Her finner du viktige tips laget for at du skal føle deg tryggere og mer informert før jobbintervjuet.

vis tips
image

CV-mal

Ved hjelp av en godt strukturert og oversiktlig CV har du større sjanse for å bli sett i en jobbsøkerprosess. Vi har derfor utviklet en CV-mal for å hjelpe deg med å strukturere din CV. Den er utviklet av våre rekrutterere sammen med vår markedsavdeling.

Last ned CV-mal
image

Podcast

Vi har laget en podcast hvor vi snakker om hva som er viktigst for å trives på arbeidsplassen og hva som får organisasjoner til å trives. Du finner podcasten der det er podcaster. Søk etter; Framtiden Arbetsplats eller klikk på ett av ikonene nedenfor.

image

Mer om rekruttering og jobbsøking

Vi skriver løpende artikler om rekruttering og jobbsøking. Ta en titt på vår blogg for å holde deg oppdatert og lære deg mer.

til bloggen

Skap en profil hos oss

Uansett om du aktivt søker jobb eller bare ønsker å holde deg oppdatert på mulighetene som finnes. Opprett en profil hos oss for å motta løpende informasjon om nye jobber.

Skap profil
image