Alle prater om den,
vi formar den!


Vårt oppdrag er å hjelpe mennesker å finne sin drømmejobb. Vil du være med på reisen?

image

Å føle ”Endelig mandag!”

Vi er engasjerte og stolte medarbeidere som brenner for vårt oppdrag og det vi tilbyr. Vi hjelper og lærer opp alle som er i kontakt med oss ​​angående vår kompetanse på arbeidsmarkedet, rekruttering og jobbsøking. Sammen former vi Fremtiden for tusenvis av mennesker hvert år med mål om at flere skal føle ”Endelig Mandag!”.

image

Vi skaper magi på jobben.

Målet vårt er at folk skal lengte etter og glede seg til arbeidet sitt. Dette gjelder også våre kolleger som jobber i Fremtiden. Som bedrift setter vi kollegaer først og tror at fornøyde medarbeidere skaper fornøyde kunder, kandidater og konsulenter. Vi tror at lykke er en sterkt medvirkende årsak til at folk trives på arbeidsplassen sin.

Send en spontan søknad

*” anger obligatoriska fält

Max filstorlek: 20 MB.
Maks filstørrelse 000mb
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fremtiden verdier

Glede

Glede

Vi har en positiv innstilling til oss selv og våre omgivelser. Som bedrift setter vi våre kollegaer først, og tror at glade medarbeidere skaper fornøyde kunder, kandidater og konsulenter. Vi tror at glede er en sterkt bidragende faktor til at mennesker trives på sin arbeidsplass.

Teamwork

Teamwork

Vi jobber sammen som et lag og behandler hverandre med respekt. I alt vi gjør så fokuserer vi på felleskap og langsiktige relasjoner. Sammen blir vi bedre når vi oppmuntrer, utfordrer og lærer oss fra hverandre.

Excellens

Excellens

Vi jobber hardt for å utvikle oss som individer, og oppnå både spisskompetanse og høy kvalitet i vårt arbeid, for at vi skal kunne bli fremragende som virksomhet. Fornøyde kunder, kandidater og konsulenter er i fokus, og vi oppnår dette gjennom kontinuerlig forbedring av våre arbeidsmetoder. Dette fører til profesjonalitet og utvikling.

Mot

Mot

Vi har motet til å tro på vår egne og våre kollegaers evner. Vi har motet til å gjøre det som er rett, og vi våger å ta våre egne beslutninger. Vår kommunikasjon er ærlig, sannferdig og oppmuntrende. Våre ambisjoner er høye og vi tror på at vi kan lykkes, forandres og utvikles.

Engasjement

Engasjement

Vi trives best på jobben når vi bryr oss om og engasjerer oss i hverandre og vårt oppdrag. Med stort engasjement hjelper vi våre kollegaer, kunder, konsulenter og kandidater. Vi brenner for å hjelpe mennesker ut til rett jobb.

Nysgjerrighet

Nysgjerrighet

Vi leter etter nye og bedre veier for å skape verdi i alle områdene av vår virksomhet. Vi er innovative og tar nye skritt på vår reise for å forenkle jobbsøking og rekruttering hver eneste dag

Frihet & ansvar

Frihet & ansvar

Vi tror at frihet kommer fra en sunn kultur med tydelige verdier, forventninger og tro på menneskers evne til å lykkes. Vi som jobber på Fremtiden, har sammen ansvaret for å skape en arbeidsplass hvor mennesker trives og har det bra. Sammen tar vi vare på muligheten vi har for å levere en verdifull tjeneste til våre kunder, kandidater og konsulenter.