Fremtidens samarbeidspartnere


Sammen former vi fremtiden!

Sammen former vi fremtiden

Alt vi gjør handler om å gjøre en forskjell i folks liv. Vi tror at alle ønsker å føle den positive magiske følelsen med arbeidet sitt, og når vi får folk til å smile og føle en tro på fremtiden når de er på vei til jobb, har vi lykkes.

Vi gjør en forskjell ved å hjelpe folk med å finne rett jobb og rett kollega. Når vi får mennesker til å vokse og utvikle seg i arbeidet, oppstår det magi som kommer både den enkelte og arbeidsplassen til gode.

Fremtiden samarbeider med Bravida

Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. 

Et utvalg av våre samarbeidspartnere

Kunder om Fremtiden

Med lang erfaring innen langsiktige kunderelasjoner ønsker vi å jobbe sammen for en bedre arbeidsplass hvor folk trives, har det bra og kan føle Endelig mandag!

Title

”Fremtiden har jobbet aktivt for å rekruttere riktig kandidat til oss. Vi er svært fornøyd med det nære samarbeidet og den gode oppfølgingen vi har fått gjennom hele prosessen”.

Beate Wilson – Alfa Laval

Title

”Det Framtiden har gjort bra med att hitta våra talanger är att de har sett de kraven som inte står i ett CV, som till exempel personligheten.”

Kamil – IT analytiker

Title

”Vi har jobbet med Fremtiden over en lengre periode og etablert et godt og velfungerende samarbeid. Vårt leverandørforhold har muliggjort gode og smidige rekrutteringsprosesser som har styrket vår evne til å kunne rekruttere riktig person med god timing.”

Henrik, Infobric

Kontakt oss

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt oss

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.