Rekruttering


Gjennom evidensbasert rekruttering hjelper vi deg med å finne rett person med rett kompetanse.

Vil du at vi ringer deg?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
image

Rekruttere rett person sammen med Fremtiden

Fremtiden streber etter å være Norges beste leverandør av utleide konsulenter og rekruttering. Som rekrutteringsfirma leier vi ut og rekrutterer til både små og store firmaer innen mange forskjellige forretningsområder. Vi kan blant annet hjelpe til innen IT &Teknikk, Økonomi &Finans, Kontor/Salg/Marked og Lager &Industri. Innenfor disse områdene leverer vi kandidater og konsulenter med høy studiekompetanse og erfaring.

image

Fremtiden hjelper deg med rekruttering

Ved å la Fremtiden hjelpe deg med rekruttering kan du være trygg og sikker på at vi alltid gjennomfører unike søk for å finne den rette kandidaten. Fremtiden streber etter å være Norges beste leverandør av utleide konsulenter og rekruttering. Vi rekrutterer til både store og små bedrifter innen flere forretningsområder. Vårt brede nettverk av kandidater, gjør at vi ofte raskt kan finne riktig person for våre oppdrag.

Som kunde av oss får du tilgang til ett nettverk av personer som besitter stor kompetanse og erfaring, samt hardtarbeidende talenter som er i startfasen av sin karriere. Vi jobber daglig for å skape muligheter for at rett person, finner riktig arbeidsgiver og skal kjenne følelsen av ”Endelig mandag!”.

image

Vi er Fremtiden

Med lang erfaring innen rekruttering, og med et stort nettverk av kompetente kandidater, kan vi hjelpe deg som søker etter din neste ansatte for å utvikle teamet videre. Vi kan også bidra med å finne en erstatter de gangene en kollega har sagt opp eller skal ha en lengre permisjon

Evidensbasert rekruttering

For å finne rett kandidat kreves det arbeidsprosesser som skaper klarhet og gir mulighet for å synliggjøre kompetanser. Vi jobber med flere utvelgelsesmidler underveis i prosessen for å oppnå en vellykket rekruttering hver gang basert på Femfaktormodellen. Du kan lese mer om dette her.

Validitet i rekruttering og utvelgelsesmetoder

Arbeidslivserfaring 18%100%
Strukturert intervju 51%100%
Generelt talent 51%100%
CV 20%100%
Arbeidskunnskapstest 48%100%

Vår rekrutteringsprosess

Når rett person møter riktig arbeidsplass oppstår det magi. Det streber vi etter å skape sammen.

1. Behovsanalyse & Tidsplan

I en første fase går vi sammen gjennom din situasjon og dine behov for å få en oversikt over hva du ser etter og på hvilket område vi kan hjelpe deg. Her beskriver vi også vår rekrutteringsprosess, hva som er viktig for oss og hva som forventes av deg som kunde i Fremtiden. Vi stiller spørsmål om din interne prosess for å få en forståelse for hvordan vi bør jobbe videre med en god tidsplan.

2. Oppstart av rekrutteringsprosess

For å sikre inputverdier og riktig utfall i søkeprosessen vil du møte en av våre rekrutterere. Deres fokus er å ringe inn din bedrifts behov og få kunnskap om hva du ser etter for å starte rekrutteringsprosessen. Materialet vi blir enige om er grunnlaget for søket etter arbeidskraften du ønsker å finne og er satt sammen i en kravspesifikasjon.

3. Search & annonsering

Når kravspesifikasjonen som oppsummerer behovet er ferdig, starter søket etter den rette kandidaten. Vi søker aktivt i vårt nettverk, i dialog med universiteter og via sosiale medier. En stillingsannonse lages og markedsføres i flere digitale kanaler og på finn.no. Vi velger kanal avhengig av behov og målgruppe.

4. Utvalg, intervjuer og referanser

Våre rekrutterere går gjennom alle kandidater basert på søket. De foretar et førstevalg, intervjuer og tar referanser. Vi bruker evidensbasert rekruttering. Det minimerer risikoen for feil beslutninger tatt på bakgrunn av magefølelse og sikrer at rett kompetanse kommer videre i rekrutteringsprosessen.

5. Kandidatpresentasjon

Etter en nøye utvelgelse blir kandidaten presentert for deg av vår rekrutterer. En viktig del av dette steget er at vi får ta del i dine synspunkter for å ta en beslutning sammen med deg om kandidaten vi presenterer er den rette.

6. Oppdragsstart

Når vi har blitt enige om en kandidat og kandidaten har takket ja, starter kandidaten som innleid konsulent eller nyansatt hos deg. Vi er involvert i onboardingsprosessen, gir råd og opplæring om hvordan den nyansatte skal lykkes på jobb hos en ny arbeidsgiver.

7. Oppfølging

Vår personalansvarlige følger opp med både deg og konsulenten for å sikre at begge parter blir fornøyde. For oss er det viktig at våre konsulenter trives og ser frem i mot en arbeidsdag. 

Kontakt oss

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt oss

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.