Kontakt oss


image

Andreas Vik, CEO

Andreas er en ivrig fotballentusiast og mannen som startet opp Fremtiden i Norge.

”Den morsomste delen med min jobb, er å se enkelt individer utvikle seg og bidra til firmaets vekst. Å gi mennesker samme herlige ”Endelig mandag…” følelse som jeg selv har, er noe jeg brenner for og som gjør meg glad og stolt av min jobb.

Å leve etter verdien, MOT! er noe jeg gjerne praktiserer også utenfor jobben, og da gjerne i form av overambisiøse utfordringer som Vasaloppet.”

904 968 00
andreas@www.fremtiden.no

Kontakt meg Tilbake

Ta kontakt med oss for rekruttering i Oslo og omegn

Fremtiden er et rekrutteringsselskap i Oslo som tror på kraften av langsiktige relasjoner. Gjennom stor tilstedeværelse og med et arbeidsklima uten prestisje, hjelper vi deg med rekruttering innen områder som: IT/Teknikk, Økonomi, Kontor/Salg og Lager/Industri. Som din samarbeidspartner hjelper vi deg gjennom hele rekrutteringsprosessen, fra behovsanalyse til kandidatutvelgelse og videre oppfølging. Vi jobber aktivt for å oppnå en arbeidsplass der likestilling er en selvfølge, og har alltid fokus på å finne rett person med den rette kompetansen uavhengig av kjønn eller bakgrunn.

image

Få hjelp av oss som rekrutteringsfirma

I vakre omgivelser langs med Akerselva ligger vårt hovedkontor i Nydalen, Oslo. Velkommen til Nydalsveien 38, så byr vi på en kopp kaffe og forteller deg mer om oss som rekrutteringsfirma. Sør-Norge er vår hjemmebane, og du er velkommen til å ta kontakt med oss dersom du vil ha hjelp med å finne din neste drømmejobb eller medarbeider.

image

Gjennom å velge Fremtiden som rekrutteringspartner får du ta del av:

  • Et autorisert rekrutteringsfirma i Oslo med innovasjon og utvikling som sitt DNA
  • Vårt mål er å gjøre en forskjell gjennom å hjelpe mennesker med å finne rett jobb og rett kollega.
  • Vi finnes for at alle som stiller klokken en søndagskveld, skal føle…. ”Endelig mandag!”
  • Med kunnskap og nysgjerrighet flytter vi grenset og søker stadig nye veier for at alle skal våge og få energi til å ta neste steg mot sin drømmejobb 
image

Rekrutteringsfirma i Norge

Fremtiden i Norge AS så dagens lys i 2018, og er en del av Framtiden Group som ble etablert i Sverige i 2004. Vi hjelper foretak med rekruttering i hele Sør-Norge, med kontor i Oslo og flere byer under etablering. Vi hjelper i snitt 200 personer til nye muligheter hvert år, der våre kunder er våre største oppdragsgivere. 

image

Likestilling på Fremtiden

Fremtiden jobber kontinuerlig med å være en arbeidsgiver som tenker likestilling, der arbeidssøkerens kompetanse står i fokus. Gjennom vårt medlemskap i NHO service & handel jobber vi proaktivt med å finne – og håndtere risikoer, samt etterfølge likebehandlingsprinsippet. Bedømmingen av faktorer som påvirker lønn, skal alltid skje på så objektive grunner som mulig, og garantert fri for diskriminering.

Kontakt oss

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt oss

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.