Samarbeidspartnere
Bravida Oslo


Samarbeidspartnere

Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Vi jobber målbevisst med å forbedre alle ledd i vår produksjon.

image

Fire & Security

Fire & Security er nå i stor vekst, ønsker du å jobbe med bransjens største og mest komplekse sikkerhetsprosjekter? Dette er en utrolig spennende mulighet for deg som har erfaring fra bransjen og som ønsker å ta del i et miljø hvor du blir sett og mulighetene videre er enorme. Fire&Security er bygget opp på intern videreutvikling så her finnes alle muligheter for rett person.

Bravidas mål

Vårt mål er å være den beste og mest lønnsomme aktøren i bransjen. I Norge har Bravida nå 3000 ansatte fordelt på 62 avdelinger og 30 geografiske steder. Selskapet tilbyr spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon, samt spesialområdene; brann, sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift. På disse områdene tar selskapet ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service.

Interesseerklæring

Bravida

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.