Samarbeidspartnere
Bravida Drammen


Veien til din nye drømmejobb
starter her!

Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær.

I Bravida er det store muligheter for den som ønsker å lære mer, utvikle seg eller prøve noe nytt. Bravida tror på din evne til å finne din egen vei!

image

Bravida Drammen Fire & Security

Fire & Security er nå i enorm vekst både innen service og prosjekt og ønsker deg med på laget!Ønsker du å jobbe med bransjens største og mest komplekse sikkerhetsprosjekter? Eller jobbe som sikkerhetsteknikker på serviceoppdrag?

Ved å bli med i teamet vil du få muligheten til å jobbe med utfordrende prosjekter og utvide dine ferdigheter innen sikkerhetsbransjen.

Fire & Security

Bravidas mål er å være den beste og mest lønnsomme aktøren i bransjen. I Norge har Bravida nå 3000 ansatte fordelt på 62 avdelinger og 30 geografiske steder. Selskapet tilbyr spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon, samt spesialområdene; brann, sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift. På disse områdene tar selskapet ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service.

Interesseerklæring

Bravida

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.