Rekruttering Selgere


Vi på Fremtiden kan hjelpe deg og din bedrift med rekruttering av selgere, og finne kompetente og lønnsomme kolleger.

image

Rekrutter en selger med de riktige egenskapene

Ved å ha rett person på rett plass kan du øke bedriftens salg og firmaets framdrift. Vår rekrutteringsprosess hjelper deg å rekruttere selgere med de rette egenskapene for å selge dine produkter eller tjenester.

Rekrutter selgere som bidrar

Vi hjelper dere med å rekruttere selgere som brenner for businessen og som ønsker å øke firmaets salg. Dette gjør vi gjennom å kartlegge kandidatenes motivasjonsfaktor og personlighet i løpet av rekrutteringsprosessen.

image

Hvordan rekruttere en god selger?

Virekrutterer regelmessig og har funnet sikre metoder for kvalitetssikre kandidater sin kompetanse. Sammen med deg som kunde kommer vi til enighet om en kravprofil som passer inn på de ambisjonene dere ser for firmaet. Vi kan deretter søke etter og presentere kandidater som har noe å tilføre teamet og dere som arbeidsgiver.  

Selgere med interesse for produktet eller tjenesten

Det kan være en fordel hvis en selger har interesse for produktet eller tjenesten den selger, men en bra selger lar seg nødvendigvis ikke styre av egeninteressen for produktet. Vi møter mange dyktige selgere som er mer interessert i selve businessen. Dette i kombinasjon med at de lykkes å skape en god forståelse for forskjellige typer av produkter og tjenester, gjør at de raskt kan skape god verdi for dere som firma. Ved en rekruttering er det derfor viktig å se til kandidatenes kompetanse snarere enn personlige interesser. Våg å søke personer fra andre type bransjer. Da får du selgere som kan hjelpe til med å se salget og salgsprosessen med nytt perspektiv. Dette skaper rom for innovasjon, hjelper til med nye synsvinkler og nye muligheter til å selge produktet eller tjenesten deres.

image

”Fremtiden har jobbet aktivt for å rekruttere riktig kandidat til oss. Vi er svært fornøyd med det nære samarbeidet og den gode oppfølgingen vi har fått gjennom hele prosessen”.

Beate Wilson – Alfa Laval

image

Søkekanaler

Vi streber hele tiden etter å være oppdatert på, og finne nye kanaler der vi kan føre jobbsøkere og arbeidsgivere sammen. Her er noen av de kanalene vi benytter.

  • Annonseportaler
  • Sosiale medier
  • Messer & Event
  • Digital annonsering
  • Fremtidens CV-database
  • Kandidatregister
  • Studentportaler
  • Forelesninger
image

Rekrutteringsprosessen

1. Behovsanalyse & Tidsplan
I første omgang går vi sammen igjennom deres situasjon og behov, for å få et overblikk over hva dere søker og innen hvilket område vi kan hjelpe dere. Her beskriver vi også vår rekrutteringsprosess, hva som er viktig for oss og hva som forventes av dere som kunde av Fremtiden. Vi stiller spørsmål rundt deres interne prosess, for å bedre få en forståelse for hvordan vi skal arbeide med en bra tidsplan fremover.

2. Oppstart av rekrutteringsprosess
For å forsikre oss om inngangsverdien og riktig utfall i søkeprosessen, får dere møte en av våre rekrutterere. Deres fokus er å ringe inn firmaets behov og få kunnskap om hva dere søker for å starte en rekrutteringsprosess. Materialet vi blir enige om blir grunnlaget for den søkningen etter arbeidskraft dere ønsker å finne og defineres i en kravspesifikasjon.

3. Søk & annonsering
Når kravspesifikasjonen som definerer behovet er ferdig, begynner det aktive søkearbeidet etter riktig kandidat. Vi jobber aktivt i våre nettverk, database, og i sosiale medier. En jobbannonse skapes og markedsføres i flere digitale kanaler, finn.no og andre egnede annonseportaler. Vi velger kanal avhengig av behovet og målgruppe.

4. Utvalg, intervjuer og referanser
Våre rekrutterere går gjennom alle mulige kandidater basert på søket. De foretar et førsteutvalg, intervjuer og tar referanser. Vi bruker evidensbasert rekruttering. Det minimerer risikoen for feil beslutninger tatt på bakgrunn av magefølelse og sikrer at riktig kompetanse kommer videre i rekrutteringsprosessen.

5. Presentasjon av kandidat(er)
Etter en nøye utvelgelse blir kandidaten(e) presentert for deg av vår rekrutterer. En viktig del av dette steget er at vi får ta del i dine synspunkter for å ta en beslutning sammen med deg om kandidaten(e) vi presenterer er den rette.

6. Oppdragsstart
Når vi har blitt enige om en kandidat og kandidaten har takket ja, starter kandidaten enten som innleid konsulent eller som direkte ansatt i bedriften, avhengig av valgt modell for oppdraget. Ved utleie er vi involvert i onboardingsprosessen, der vi gir tips og råd for en vellykket oppstart for begge parter. Oppfølgingsplan legges for hele utleieperioden. Ved en rekruttering, tar dere selv over ansvaret etter signering.

7. Oppfølging
Din personalansvarlige rekrutterer følger opp med både deg og konsulenten for å forsikre at begge parter blir fornøyde. For oss er det viktig at våre konsulenter trives i arbeidet og ser frem imot neste arbeidsdag.

Kontakt oss

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt oss

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.