Veien til din nye jobb

Akkurat nå har vi hundrevis av ledige stillinger. Kanskje er en av dem akkurat det du søker etter? Enten du ønsker å bytte jobb eller er i sluttfasen av høyskoleutdannelsen din, kan du holde deg oppdatert på ulike ledige stillinger ved å registrere CV-en din hos oss. Dette gjør deg også enkel å finne når våre rekrutterere søker etter akkurat din kompetanse.

1. Registrer din CV.

Ved å registrere din CV hos oss får du ikke bare muligheten til å søke jobber, du blir også synlig for våre rekrutterere.

Skapa profil

2. Søk på jobben

Når du søker jobb, kan du enkelt filtrere jobbene etter region/by, kategori, stillingsprosent og stillingstype for å finne frem til de stillingene som interesserer deg mest. Du søker på en jobb via din konto hos oss. Opprett en ny konto eller logg inn på din eksisterende konto, eller søk direkte via lenken i annonsen. Dersom du allerede har en konto, kan du velge om du vil laste opp en ny CV eller bruke en som allerede er lagret på din konto når du søker på en jobb. Du kan deretter supplere søknaden din med et personlig brev og andre relevante dokumenter som du laster opp. Avslutt med å beskrive hvorfor du mener du passer godt for stillingen du søker på.

3. Vi kaller inn til intervju

Vår rekrutteringsansvarlig gjennomgår alle søknader og kaller deg inn til intervju dersom du anses som egnet for den aktuelle stillingen. Etter intervjuet kontakter vi de referansene du har oppgitt.

4. Presentasjon hos kunde

Deretter presenterer vi deg for vår kunde, hvor du får muligheten til å stille spørsmål om din potensielle arbeidsplass, og kunden får anledning til å stille spørsmål om deg.

5. Du blir ansatt

Som ansatt hos oss kan du føle deg trygg. Du omfattes av kollektivavtale som gir deg avtalefestede betingelser når det gjelder ferie, lønn, pensjon, sykefravær osv. Vi har deretter løpende oppfølging med både deg som konsulent og kundeselskapet for å sikre at du trives på din nye arbeidsplass.