Vårt tilbud

Hvorfor skal nettopp du velge å samarbeide med Fremtiden? Fordi det er enkelt å samarbeide med oss i Fremtiden. Som kunde hos oss vet du alltid hva som skjer og hva som er neste skritt. Vi elsker å jobbe i høyt tempo og gleder oss over å levere markedets beste kandidater til nettopp deg.

Betal først ved levering
Fremtiden er en trygg partner som vil hjelpe deg å finne den beste kandidaten til nettopp ditt oppdrag. Et påbegynt søk koster ingenting, du betaler først når du har godkjent kandidaten og denne leveres til deg. Vi garanterer at du ikke må betale noe hvis Fremtiden ikke leverer en kandidat du er fornøyd med.

Bytte av konsulent hvis dere ikke er fornøyd
Når dere har valgt en kandidat starter oppdraget, og Fremtiden har kontinuerlig oppfølging av både deg og konsulentene for å sikre et godt samarbeid. Hvis konsulenten mot formodning ikke skulle leve opp til de forutsatte kvalifikasjonene, gjennomfører Fremtiden et nytt søk for å finne riktig kandidat, og konsulenten byttes ut uten at dette koster noe for dere.

Rask leveringstid
Fremtidens rekrutteringsprosess er basert på raske beslutninger og gir dermed større muligheter for suksess. Det er viktig at vi i fellesskap setter en tydelig tidsplan. Men når man jobber med mennesker, kan vi ikke garantere alle tidspunkter. Vi betrakter dem som veiledende, ettersom det viktigste er å finne riktig kandidat.

Annonsering og markedsføring
Fremtiden annonserer jobben på de fleste jobbplattformer, som AMS, MetroJobb, Careerbuilder, BlocketJobb og Fremtiden.com, og vi markedsfører den digitalt via sosiale medier som blant annet Facebook og LinkedIn.

Lei først, ansett etterpå
Forretningsmodellen vår går ut på at du leier personalet først, og deretter tar over.

Trenger du et Ungt Talent?
Trenger du en foryngelse av selskapet eller nylig uteksaminert spisskompetanse? Fremtiden er spesialister på utleie og rekruttering av Unge Talenter. Unge Talenter er mennesker som er i starten av yrkeskarrieren og som har opptil fem års jobberfaring.

Har du behov for personale?

Vi har mange talenter klare og kan hjelpe deg å finne rett kandidat til akkurat din bedrift.

Bli avtalekunde

Les mer